25let

Kamila Rundusová

Kamu Mise en Place, kuchařka, blogerka, cestovatelka

Talentovaná šéfkuchařka a blogerka má všechno, co je potřeba k úspěchu: skvělé nápady, chuť se učit, odvahu vyrazit do světa. A hlavně spoustu energie. Takhle se dostala i do londýnské kuchyně Jamieho Olivera, vařila v La Degustation Boheme Bourgeoise i v Laboratoriu Riccarda Lucqueho, procestovala jihovýchodní Asii i Nový Zéland a sbírala zkušenosti v profesionálních kuchyních. Její blog Kamu Mise en Place sleduje přes 18 tisíc lidí. A protože miluje vietnamskou kuchyni, o které právě dotočila i dokumentární cyklus pro Českou televizi (vysílat se začne na konci února), zanedlouho Kamu v Praze otevírá i první vlastní restauraci.

více

Za svůj největší úspěch považuju...:

Nejvíce pyšná jsem na množství razítek a víz v mém pase (je téměř plný) a k nim spoustu pracovních zkušeností ze zahraničí.

...a za největší fail:

Letadlo, které mi uletělo na pracovní stáž do Thajska, protože nebyla středa, jak jsem myslela, ale už dávno čtvrtek.

Poslední věc, kterou jsem si koupila:

Bún bo nam bo. Nejvíc peněz jednoznačně utratím za jídlo.

Poslední knížka, kterou jsem četla:

Anthony Bourdain – No reservations.

Poslední song, který jsem si pustila:

Zion I – Coastin'.

Poslední dovolená, na kterou jsem jela:

Nový Zéland.

Poslední aplikace, kterou jsem použila:

Shazam.

Poslední místo, kde jsem se dobře najedla:

Blue Kanu. Queenstown, Nový Zéland. Jejich orange curry s uzeným úhořem.

Poslední seriál, který jsem si pustila:

Munchies.

Můj oblíbený hrdina je:

Wolverine.

Mé tři oblíbené značky jsou:

Adidas, Mac, Life is porno.

Můj relax:

Ve vaně!