Talentovaná šéfkuchařka a blogerka má všechno, co je potřeba k úspěchu: skvělé nápady, chuť se učit, odvahu vyrazit do světa. A hlavně spoustu energie. Takhle se dostala i do londýnské kuchyně Jamieho Olivera, vařila v La Degustation Boheme Bourgeoise i v Laboratoriu Riccarda Lucqueho, procestovala jihovýchodní Asii i Nový Zéland a sbírala zkušenosti v profesionálních kuchyních. Její blog Kamu Mise en Place sleduje přes 18 tisíc lidí. A protože miluje vietnamskou kuchyni, o které právě dotočila i dokumentární cyklus pro Českou televizi (vysílat se začne na konci února), zanedlouho Kamu v Praze otevírá i první vlastní restauraci.
Za svůj největší úspěch považuju...:
Nejvíce pyšná jsem na množství razítek a víz v mém pase (je téměř plný) a k nim spoustu pracovních zkušeností ze zahraničí.
...a za největší fail:
Letadlo, které mi uletělo na pracovní stáž do Thajska, protože nebyla středa, jak jsem myslela, ale už dávno čtvrtek.
Poslední věc, kterou jsem si koupila:
Bún bo nam bo. Nejvíc peněz jednoznačně utratím za jídlo.
Poslední knížka, kterou jsem četla:
Anthony Bourdain – No reservations.
Poslední song, který jsem si pustila:
Zion I – Coastin'.
Poslední dovolená, na kterou jsem jela:
Nový Zéland.
Poslední aplikace, kterou jsem použila:
Shazam.
Poslední místo, kde jsem se dobře najedla:
Blue Kanu. Queenstown, Nový Zéland. Jejich orange curry s uzeným úhořem.
Poslední seriál, který jsem si pustila:
Munchies.
Můj oblíbený hrdina je:
Wolverine.
Mé tři oblíbené značky jsou:
Adidas, Mac, Life is porno.
Můj relax:
Ve vaně!